onsdag 21 januari 2009

Nya sovrutiner och lite blandade bilder

Just nu har vi ett projekt vi jobbar på, att somna själv i sin säng... Theo har fram till nu somnat i vår famn, vi har tippat ner han i sängen, han har vaknat på natten och ätit och sen väl ofta kommit ner i vår säng efter det (inget fel på det men dags att tänka på framtiden, och inte bara gosa!). Första natten var vi uppe mellan 02.30-03.45 innan han till slut somnade i SIN säng igen efter mat. Igår kväll tog det 15 min att söva han i sin säng och efter nattmålet somnade han på stört *nöjd* Ikväll somnade han redan när han åt kvällsmålet och vaknade inte när han åkte ner i sängen så nu håller vi tummarna för att denna natten blir lika bra som förra.. (sånt här kan man ju önska att det "bara löser sig" med tiden men vi börja ana att det inte är så :-))
Lite diverse bilder

Här har Theo tagit sig från mitten av sitt rum till under "korgen" för spindelmannenstolen var väldigt spännande!

Blivande toppchef på SonyEricson?! Den här gamla tegelstenen smakade iaf inte ok! Theo är mycket elektronikintresserad för tillfället (datorer, telefoner, fjärrkontroller, kamera etc...)

Mamma vänder ryggen till 1 sekund.. och vad hittar man då?! En kall (tack och lov) braskamin med massa nice aska utanför som man kan kladda med!


Nöjd och smutsig

Och måste kasta in en bild på den nya ögonstenen, en väldigt snygg skötväska från Juju Be (Between) som passar buggan som handen i handsken :) Klicka på bilden om ni vill se hur väl den passar *lycklig*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sikken söting, o vilken badglad kille :D

Anonym sa...

Imorgon är det dagen då jag ska få se den lille prinsen..kram