söndag 26 juli 2009

Theodor 1 år - 23 juli

Nu var det väl dags att uppdatera bloggen :)

Vi har haft ganska mycket att stå i så har inte varit tid för att sitta här och ladda upp bilder (som tar väldigt lång tid!)... nu kommer jag lägga upp 5 bilder och sen 2 länkar till facebook där det finns fler foton. Facebook har ett betydligt smidigare sätt att ladda upp bilder! (klicka på första lilla bilden så blir den stor och sen kan ni bläddra)

Tusen tack för att ni var här, för kort och grattishälsningar, för paket, pengar och fonder!

Torsdag 23 juli
Den stora dagen... Vi sjöng för Theo och han fick öppna paket i sängen. Vi 13 tiden kom Mattias mormor Gunvor & morfar Nisse, faster Karin och faster Tina & Pelle. Vi fikade och vid 16 tiden kom resten av gästerna. Det var Theos morfar & Carina, G-farmor & G-farfar, vännerna Emma & Victor, kompisen Ludde med mamma Frida & pappa Erik och så farfar Helmut. Även tjejerna var här på en kort visit. Theo öppnade paket i omgångar i princip hela dagen och fick bra kläm på det tillslut! Vi fikade på massa gott och senare på kvällen åt vi spagetti och köttfärssås och när Theo somnat så fortsatte vi födelsedagsfirande till ca 03 ;)


Fredag 24 juli
VILA

Lördag 25 juli
Dags för nytt kalas! Mormor Maria jobbade i torsdags så vi fick dela på kalasen. Då kom mormor, sompa & Thilda, G-mormor Yvve och Reine och morbror Henrik & Bahare. Vi grillade gott och sedan massa fika så vi var nära döden här på soffan sen...

Theo dagen innan sin födelsedag

Öppnar ett av alla tusen paket

Fick en sandlåda av G-mormor & Reine

NÖJD kille... bil + släp av mormor & sompa

Vår stora kille...

1 kommentar:

Anonym sa...

HALLO STORE KILLEN! Snygga kläder du hade på din dag! så inne man kan vara när man fyller ett år..Kram G-moster