söndag 1 mars 2009

Nästan en vecka sen sist...

Så var det nästan en vecka sen sist... vet inte riktigt vad vi har gjort, Theo är förkyld igen så det är lite avslaget här hemma. På bloggen har vi en ny besöksräknare som visar unika besök varje dag (så även om G-moster Helen är inne 10 ggr en dag så visas bara 1!), i skrivande stund imponerande 74 besök under veckan, och endast 5 kommentarer! Det är lite tråkigt...

Idag var morbror Henrik på besök! Det gillar vi och längtar till maj när Henrik & Bahare flyttar hem till Sverige så vi kan ses oftare!


Här ser man nästan alla 5 tänderna... :)

Busar i Agnes knä, med Sickos ck-rosett i handen


Theo på sin tredje hundutställning, det ska börjas i tid!

Väl inpackad i sin Lodger

Här är utställningsgänget (tack Agnes för all hjälp!)
Sicko vann championklassen med CK, och i bästa hane placerades han på tredje plats


Gamle Max! Kolla hjulen... han har väl typ 30 år på nacken


I lördags var vi på samarkand och åt lunch och shoppade. Lyckan var stor när Theo fick provköra en lära gå vagn på leksaksaffären, som man även kunde sitta på! Han testade också en klassisk lära gå vagn, man kan ju tro att barnen första gången bara står bakom och håller i den eller ramlar om vagnen går iväg då man puttar med armarna... men ingen blir väl förvånad när jag säger att Theo direkt travade efter vagnen som rullade framåt... en sån ska vi köpa! (eller få kanske ;-))

Vi provade också snygga fodrade gummistövlar, så söta! Dock inget inköp när skaften gick över knät... Syftet med shoppingen var att köpa ett regnställ till Theo som han kan ha över overallen för nu ska vi ut! Noterat skön värme på altanen när vårsolen strålar så nu när Theo kryper och sätter sig själv ska vi vara ute lite så han får upptäcka lite nytt....

Kan man krypa i stövlarna?!


Hej nallen!

Smakar sin första isglass...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Oj vilka härliga bilder och roliga nyheter....Henrik och hans underbara flickvän har bestämt sig för att flytta hem igen och Siccos fina resultat på utställningen.

Kramar från G-moster Helen

Anonym sa...

ja det ska bli kul aven om det ar trakigt att lamna indien med dumma minnen. vi har ju faktiskt trivts har trots all elande och jag har det bra pa jobbet. men men..livet blir val inte alltid som man tankt sig.
nu till sidans stjarna! vilken fin gosse han har blivit. alskar bilderna pa honom i stovlar!
du kommer att bli en riktig hotting nar du blir stor Theo!

kram fran babsan

Elin sa...

Helen: jepp bara goda nyheter!

Bahare: haha, stövlarna var SÅ söta! synd att de var så långa bara... det blir skönt att få hem er, hoppas på att era sista månader blir bättre! KRAM

Cathrine Jonsson sa...

Skor och stövlar lär det nog inte fattas dig Leo eftersom mamma din har den känndeom som hon har av sådana affärer ;)
Grattis till Sickos vinst och fina placering!

Anonym sa...

Hej! Jag brukar titta in ibland och se alla framsteg, tänk vad fort det går. Snart är det väl dax för första ridturen, Jacko bara väntar och väntar på att ni ska komma. Det ska börjas i tid...
Ha det bra, Barbro Jackos vinter matte

Elin sa...

Cathrine: haha! blir du förvånad när jag säger att han redan har 4 par skor och inte kan gå än?! :) sicko tackar och bugar!

Barbro: åh vi längtar också efter Jacko! i sommar blir det absolut ridning, jag har bestämt att han ska bli en ridkille (och hundkille), mattias är inte av samma inställning.. haha. ha det så bra och pussa jacko från oss!

Anonym sa...

Hej Theo.
Det är klart att du måste ha ett par riktiga huggarstövlar, mormor ska nog snart till stan, då får hon leta.
Kramar från Humlebäck

Elin sa...

Sonny: ja det måste jag faktiskt! speciellt när jag ska hjälpa dej med veden :) hoppas mina ben växer lite fortare bara, det var ju strl 20 (jag har ca 18 nu) i de här men lite höga..