onsdag 18 mars 2009

Vår! Och mer sjukdomar :(

Åh vad vi var glada förra veckan när Theo var sjuk att inte tjejerna var här och blev smittade. Nu kom de i måndags em och tisdagkväll börjar kräkningarna och nu ligger samtliga pall med ett par timmars mellanrum! Vi håller tummarna för att det är Theo som smittat dem så det inte är en ny bacill.. vill INTE ha en till omgång kräksjuka på en sån liten :(
Vi var iaf ute idag och fick lite frisk luft! Underbart vårväder!!


Så här modig kan man vara... krypa från mamma är ju inget!


Det här var målet, undra vad som är så spännande...?

Det tog ca 1 sekund sen var Theo under trappan! Där finns det sand...

...som var väldigt uppskattad!

Passar på att ställa sig lite också :)

Vi tillbringade också en del tid på framsidan men där är gräsmattan inom krypavstånd från uteplatsen så han ville helst ligga där. Imorgon kommer overallen som vi beställt som är vind och vattentät - då kan han får vara var han vill i fortsättningen!


Leker på sitt rum

Sitter fint i köket


"Eh mamma, vad är detta?!"

"Aha, rivet äpple!" Väldigt uppskattat

Lillprinsen på ständig jakt efter storprinsen

Står med rak rygg! Och gör allt annat än att hålla i sej :)

Vad det gäller maten har vi inte haft nån vidare framgång sen kräksjukan, tills igår då vi mixade pasta köttbullar och broccoli som familjen skulle äta. Trots att Theo ätit hela 3 tsk till middag av sin puré + fruktdessert åt han riktig mycket! Ska nog låta han smaka lite mer av vår mat, burkmaten kanske är jätteäcklig (jag vet inte, för jag smakar inte!).



2 kommentarer:

Anonym sa...

HEJ THEDOR!Jag tycker du är väldigt lik din mamma när du är fundersam,så såg hon också ut i din ålder.....fråga din mormor.

Kram från G-moster

Elin sa...

Helen: mamma är min idol så vill gärna vara lik henne! :)